Logotyp

Tjänster

Vi tar ett helhetsansvar för er skärmlösning – både före, under och efter leverans. ScreenPro erbjuder tjänster kring konsultation, projektering, installation, skärmstyrning och serviceavtal.

Konsultation

När ni står i begrepp att planera för en ny digital skärmlösning i er verksamhet finns det ett antal parametrar som ni behöver ta i beaktande. 

Vilken skärmteknologi blir optimal för visningsmiljön, vilken upplösning och ljusstyrka är ni i behov av, vilken storlek och utformning gynnar era budskap bäst, ska skärmen vara väderbeständig, hur ska skärmen hängas upp, vilken mjukvara för skärmstyrning blir bäst för er, vem har ansvar för skärmen efter installation – med mera.

Vi på ScreenPro har erfarenhet och kunskap som kan vara till stor nytta för er, redan när ni är på idéstadiet i er planering. Hör av er med era tankar, så tar vi en förutsättningslös diskussion om era möjligheter. Ett samtal kostar inget.

Kontakta ScreenPro för mer information

Jumbotron som håller på att installeras

Projektering

Det gamla uttrycket “från ax till limpa” kan kanske kännas uttjatat – men det är så vi föredrar att arbeta med våra kunder. Ju tidigare vi får vara med i planeringen, desto mer kan vi bidra till att hitta rätt lösningar och undvika onödiga fallgropar.

När det kommer till skärmlösningar kan ScreenPro kan ta hand om hela, eller delar av projekteringen, helt beroende på era förutsättningar och önskemål. Vi kan kan vara en partner längs hela kedjan – både före, under och efter installation.

Berätta vad ni har för behov – så berättar vi hur vi kan bidra med lösningar.

Kontakta ScreenPro för mer information

Installation

Vi installerar och driftsätter våra skärmar på plats hos er – om inget annat är överenskommet. Komplexiteten vid en installation kan variera från att driftsätta en mindre LCD-skärm i en butik, till att montera stora skärmlösningar utomhus med hjälp av liftar och kranar.

Planering av installation ingår i projekteringsarbetet – och utgår från era förutsättningar och behov.

Kontakta ScreenPro för mer information

Publiceringsverktyg

Publiceringsverktyg för professionella digitala skärmar är kraftfulla mjukvarulösningar som möjliggör enkel och effektiv hantering av innehåll, budskapsväxlingar och schemaläggning. Dessa verktyg är utformade för att underlätta skapande, schemaläggning och distribution av olika typer av innehåll, såsom bilder, videor, text och interaktiva element.

Via våra samarbetspartners kan ScreenPro erbjuda flera olika typer av publiceringsverktyg till våra skärmlösningar. 

Har ni redan har ett publiceringsverktyg för digitala skärmar som ni föredrar, kan vi ansluta skärmlösningen till ert befintliga system.

Kontakta ScreenPro för mer information

Service och garanti

Beroende på typ av skärmlösning och era behov, kan ScreenPro erbjuda olika nivåer av service och support. Vi lämnar alltid funktionsgaranti under överenskommen period, kompletterat med en hårdvarugaranti över tid.

Service och support kan avtalas utefter era behov och beroende på era egna serviceresurser. 

Har ni frågor om hur ett serviceavtal kan gynna just er installation på bästa sätt? Hör av er, så tar vi en förutsättningslös diskussion.

Kontakta ScreenPro för mer information

LED-skärm på en byggnad

Ett samtal kostar inget

LED eller LCD? Styrning av skärmar? Ljusstyrka utomhus? Rundade skärmar? Effektförbrukning? IP-klassning?
Vi har svaren på frågorna du kanske inte visste att du borde ställa.
Kontakta oss med era behov, så berättar vi om era möjligheter.

Poträttfotografi

Thomas Elgestål
CEO / Säljansvarig
Tel: +46 (0)73 321 37 67
E-post: thomas@screenpro.se

Richard Meijer
CTO / Teknikansvarig
Tel: +46 (0)70 551 09 17
E-post: richard@screenpro.se